-5.9 C
Alba
sâmbătă, 22 ianuarie, 2022

Sibiu: Octavian Isăilă a preluat atribuţiile de director general al Camerei judeţene de Comerţ, Industrie şi Agricultură

2022-01-14 14:34:41

Preşedintele interimar al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Sibiu, Octavian Isăilă, a preluat atribuţiile de director general al instituţiei de la Eugen Iordănescu, aflat în control judiciar, într-un dosar de delapidare, trafic de influenţă şi dare de mită, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

„D-l Eugen Iordănescu transferă Preşedintelui interimar atribuţiile executive deţinute în baza statutului şi a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuţii până la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normală a activităţii camerei. Simultan, domnul Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerţ. Astfel Preşedintele interimar preia locul Directorului General în Consiliul Director, având deplina libertate de decizie şi exerciţiu, simultan cu atribuţiile suplimentare de reprezentare legală transferate, care includ creanţa deţinută de către Cameră. Înţelegem că d-l director a obţinut acordul autorităţilor să ia legătura cu Camera pentru aceste demersuri”, se menţionează în comunicatul transmis de CCIA Sibiu.

Noul director general al CCIA Sibiu, Octavian Isăilă, a anunţat că, „începând de astăzi (vineri n.r.), CCIA Sibiu deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri judeţean, transparenţă a activităţii curente a camerei şi o informare publică adecvată prin activarea unei pagini Facebook”.

Antreprenorul medieşean Octavian Isăilă s-a remarcat iniţial prin afaceri în domeniul panificaţiei, iar ulterior s-a implicat şi în domeniul aeronautic, el înfiinţând la Mediaş un centru de cercetare şi producţie de drone.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, în 16 decembrie 2021, prelungirea controlului judiciar pentru directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Eugen Iordănescu, cu încă 60 de zile, într-un dosar de delapidare, trafic de influenţă şi dare de mită. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto:

/ Facebook.com

Sursa: https://www.agerpres.ro/social/2022/01/14/sibiu-octavian-isaila-a-preluat-atributiile-de-director-general-al-camerei-judetene-de-comert-industrie-si-agricultura–847373

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

241CititoriConectați-vă
11CititoriConectați-vă

Vaslui Plus