19.4 C
Alba Iulia
18 mai, 2024

Actorul Mark Hamill a fost primit de Joe Biden la Casa Albă: „Un moment cu adevărat special” – VIDEO

astăzi, 11:15

Actorul Mark Hamill, 72 de ani, care îl interpretează pe Luke Skywalker în „Star Wars”, a vizitat vineri Casa Albă.

„I-am spus „domnule preşedinte”. Mi-a spus: ‘Poţi să-mi spui Joe’. Iar eu: ‘Pot să vă spun Joe- Bi-Wan-Kenobi?’ I-a plăcut asta”, a glumit actorul, care a apărut la începutul briefingului de presă zilnic de la Casa Albă purtând ochelarii de soare preferaţi ai lui Joe Biden.

Obi-Wan Kenobi este un alt personaj din saga lui George Lucas, un cavaler Jedi legendar care îl ghidează pe tânărul Luke Skywalker în descoperirea puterilor sale (Forţa), până la lupta acestuia împotriva lui Darth Vader.

Vizita în ajunul „Zilei Războiului Stelelor”

Actorul l-a descris pe democratul în vârstă de 81 de ani, care face campanie pentru un al doilea mandat, drept „cel mai de succes preşedinte legislativ din timpul vieţii mele” şi a povestit că a fost invitat în Biroul Oval, unde Joe Biden i-a arătat „toate fotografiile sale”.

Mark Hamill a declarat că a avut parte de „un moment cu adevărat special”, adăugând că a mai fost primit la Casa Albă în trecut, dar fără a intra în celebrul birou.

Vizita sa la Casa Albă a avut loc în ajunul zilei de 4 mai, o zi care este, evident, specială pentru fanii „Star Wars”, amintind de motto-ul eroilor din saga: „Fie ca Forţa să fie cu voi”.

Casa Albă invită în mod regulat celebrităţi în sala de şedinţe, dar de obicei pentru a vorbi despre anumite cauze şi angajamente. Grupul sud-coreean de muzică pop BTS a venit să vorbească despre rasismul antiasiatic, iar actorul Matthew McConaughey despre violenţa armată.

Sursa: https://www.news.ro/entertainment/actorul-mark-hamill-a-fost-primit-de-joe-biden-la-casa-alba-un-moment-cu-adevarat-special-video-1922401504262024051121580398

Ultimă oră

Același autor