12.6 C
Alba Iulia
9 mai, 2024

Cât costă o halbă de bere la mare. Prețurile pot ajunge și la 25 de lei în cea mai cunoscută stațiune de pe litoral

Sărbătoarea de 1 mai se apropie, iar tradiția cere un grătar alături de prieteni sau o vizită la malul mării. Pentru cei care aleg a doua variantă este bine de știut că prețurile nu sunt deloc mici, mai ales în ceea ce privește berea.

25 apr. 2024, 18:12

Românii se pregătesc de minivacanța de 1 mai, iar litoralul românesc este opțiunea preferată pentru relaxare, dar și pentru distracție, loc din care nu poate lipsi binecunoscuta și preaiubita bere. Totuși, prețurile destul de mari ar putea să nu îi mulțumească pe mulți dintre turiști.

Cât costă o halbă de bere la mare

Se anunță o perioadă aglomerată, atât din punct de vedere al traficului, dată fiind vacanța de 1 mai, dar și cea de Paște, dar și în ceea ce privește unitățile de cazare și restaurantele ori terasele. Vorbind despre prețuri, băuturile de pe litoral nu sunt deloc ieftine.

Pentru cei care vor să bea o bere rece, trebuie să știe că o astfel de licoare la draft, în restaurantele din portul Constanța, costă în jur de 16-19 lei. În alte locații, o simplă bere poate ajunge și până la 25 de lei.

Iar dacă s-ar crede că un cocktail ar putea să fie mai scump decât la București, meniurile arată cu totul altceva. Un Hugo costă maxim 30 de lei la restaurantele din portul Constanța, iar un Mojito este 32 de lei. De asemenea, și restul băuturilor au prețuri asemănătoare cu cele de la restaurantele din Capitală, astfel că o mare diferență nu este față de oraș.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cat-costa-o-halba-de-bere-la-mare-preturile-pot-ajunge-si-la-25-de-lei-in-cea-mai-cunoscuta-statiune-de-pe-litoral_8268223.html

Ultimă oră

Același autor