11.8 C
Alba Iulia
4 mai, 2024

Cătălin Cîrstoiu, despre varianta retragerii: ,,Cine mi-a propus și dacă nu mai are nevoie de mine să-mi spună verde-n față”

Publicat: 18/04/2024, 18:33

Medicul Cătălin Cîrstoiu, desemnat să candideze la Primăria Capitalei, din partea PSD-PNL, spune că nu se va retrage din cursă și dacă cei care i-au propus să candideze nu-l mai vor să îi spună. Medicul nu exclude varianta ca anumite atacuri să vină chiar din rândul social-democraților.

Dacă se schimbă optica politică, eu nu mai am ce căuta în ecuația asta. Poate că sunt tot felul de interese, de grupuri, pentru că da primăria Capitalei e o sumă de interese. N-aș exclude că ar fi niște zone din PSD care mă atacă, n-aș exclude, a spus Cîrstoiu invitat la emisiunea

Cătălin Cîrstoiu spune că nu crede că se va ajunge la situația în care i se va cere să nu mai candideze.

Spuneți-o dvs, ce o m-am dus să bat la ușă și să spun că vreau candidat? …Nu cred că se ajunge la astfel de situație. … Eu cred că nici domnul Ciucă și nici domnul Ciolacu, care să facă alba-neagra cu politica, sunt oameni serioși. Aici e vorba de o alianță care dă o stabilitatate țării, a mai spus Cîrstoiu.

Medicul mai spune că dacă Coaliția nu îl mai dorește să îi transmită acest lucru.

,,Nu mă retrag. Cine mi-a propus că are nevoie de mine, dacă nu mai are nevoie de mine să îmi spună verde în față. Eu nu mă retrag … Normal între oameni civilizați ar fi să avem o discuție și să-mi spui: bă, nu pot.”, a mai spus candidatul PSD-PNL.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

18 Apr, 20:34

Economic –

18 Apr, 20:24

Sănătate –

18 Apr, 20:07

Ultima oră

Video –

18 Apr, 20:05

Știri politice –

18 Apr, 19:35

Actualitate –

18 Apr, 19:24

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/catalin-cirstoiu-despre-varianta-retragerii-cine-mi-a-propus-si-daca-nu-mai-are-nevoie-de-mine-sa-mi-spuna-verde-n-fata-20189505

Ultimă oră

Același autor