12.6 C
Alba Iulia
9 mai, 2024

Dan Bittman ar putea fi candidatul AUR la o funcție importantă

Publicat la 18 februarie 2024, 22:41

Dan Bittman iubește din nou. „Nu e cineva din zona noastră”. Sursa foto: Facebook

Pe lângă Dan Puric, se pare că partidul AUR mai adaugă o vedetă pe lista candidaților. Dan Bittman ar putea fi candidatul AUR la primăria Sectorului 1.

Locuitorii Capitalei vor avea pe buletinul de vot încă o vedetă. După ce

este deja luat în calcul de partidul AUR pentru alegerile prezidențiale, acum și Dan Bittman ar putea fi candidatul AUR la primăria Sectorului 1.

Dan Bittman a mai cochetat cu politica

Acum, Pro TV afirmă că AUR ar efectua un sondaj privind intenția de vot în ceea ce îl privește pe artist.

„Partidul lui George Simion vrea să-l susțină pe artistul Dan Bittman la Primăria Sectorului 1. AUR îl testează în sondaje pe cunoscutul actor Dan Puric pe care, potrivit unor surse, ar vrea să-l promoveze pentru funcția supremă în stat”, scriu cei de la

„Dan Bittman, solistul trupei Holograf, va candida la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, din partea Partidului Ecologist Român (PER), al cărui membru este de doi ani”, anunța Mediafax în martie 2008. Ulterior, această candidatură nu s-a mai concretizat.

În 2018, Bittman s-a făcut cunoscut prin elogiile aduse primarului PSD, Daniel Florea.

„ Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că… merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu… Extraordinar, toată lumea-i fericită ”, spunea el în 2018.

Dan Bittman ar putea fi candidatul AUR la primăria Sectorului 1

Potrivit unor surse politice citate de Pro TV, se pare că Dan Bittman, solistul trupei Holograf, este luat în considerare pentru a fi candidatul AUR la primăria Sectorului 1. În timpul pandemiei de coronavirus, el a exprimat o poziție antivaccinistă, chiar dacă presa a relatat că ar fi fost vaccinat.

După eveniment, în contul lui Dan Bittman au intrat 11.000 de euro, bani plătiți de către cetățenii din sectorul 5 pentru postul de prezentator. În plus, trupa Holograf a mai primit încă 11.000 de euro, plus TVA.

În 2021, fostul solist al trupei Holograf a criticat vehement restricțiile impuse în timpul pandemiei.

„Pandemia a fost puțin pusă la cale. Ne-au păcălit în toate felurile”, spunea el în 2021.

Ce alte celebrități mai vor să fie politicieni

Conform aceleiași surse anul acesta la o poziție de conducere în administrația publică vor candida cântareți de muzică populară și rock, actori și sportivi.

În afara lui Dan Bittman, cunoscut pentru performanțele sale într-un sport mai puțin obișnuit, curling-ul, Alen Coliban, membru USR, aspiră la un nou mandat în fruntea Brașovului. În același timp, Ionuț Fulea, cântăreț de muzică populară și pasionat de gătit, membru liberal, deține funcția de consilier județean la Alba și dorește să-și continue activitatea în acest domeniu pentru următorii ani.

, care ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean din Sălaj începând cu 2020, primește susținerea politică pentru a obține încă un mandat.

La Covasna, USR își propune să trimită în funcții politicieni cu diverse preocupări. Marius Popa, fost solist în mai multe trupe muzicale, aspiră la funcția de președinte al Consiliului Județean la Covasna. De asemenea, în Covasna, pe listele pentru consiliul local și județean, ar putea fi inclus și fostul campion național la golf, Radu Matei.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/dan-bittman-aur-primaria-sectorului-1.html

Ultimă oră

Același autor