13 C
Alba Iulia
9 mai, 2024

Donald Trump, mesaj ciudat după moartea lui Aleksei Navalnîi

Publicat la 19 februarie 2024, 21:52

Sursa foto: EPA/JUSTIN LANE / POOL

Donald Trump a transmis în mediul online un mesaj ciudat, după moartea lui Aleksei Navalnîi.

Donald Trump, care a fost criticat în timpul mandatului său ca președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a făcut luni primul său comentariu public cu privire la moartea liderului opoziției ruse, Aleksei Navalnîi, într-o postare criptică pe rețelele sociale, în care a evitat să arunce vreo vină pe cineva, relatează

Ce a scris Donald Trump

Trump a publicat un mesaj pe rețelele sociale care sugerează o legătură între decesul și propriile sale probleme juridice.

„Moartea subită a lui

m-a făcut să fiu din ce în ce mai conştient de ceea ce se întâmplă în Ţara noastră.

Este o progresie lentă şi constantă, cu politicieni, procurori şi judecători CORUPŢI, din Stânga Radicală, care ne conduc pe o cale către distrugere. Frontierele deschise, alegerile falsificate şi deciziile extrem de nedrepte ale instanţelor de judecată DISTRUG AMERICA.

SUNTEM O NAŢIUNE ÎN DECLIN, O NAŢIUNE CARE CADE! MAGA2024″, a scris fostul preşedinte care vrea să fie reales în noiembrie la Casa Alba. Totodată Donald Trump a reușit să facă o aluzie și la acronimul campaniei sale (MAGA – Make America Great Again).

Biden dă vina pe Putin

Vineri, președintele Joe Biden, alături de principala sa rivală republicană, Nikki Haley, l-au acuzat direct pe Putin pentru moartea într-o colonie penitenciară situată la nord de Cercul Polar a principalului opozant rus.

„Putin este responsabil pentru moartea lui Navalnîi”, a declarat Biden fără echivoc.

Donald Trump rămâne neutru

De la anunțarea morții lui Navalnîi încă de vineri, foști președinți și membri importanți ai Congresului din ambele partide l-au acuzat pe Putin pentru decesul celui mai prominent lider al opoziției din Rusia, în vârstă de 47 de ani.

Cu toate acestea, Donald Trump, favorit la nominalizarea republicană pentru a concura cu Biden în alegerile din noiembrie, a rămas tăcut până luni. În timpul mandatului său la Casa Albă, între 2017 și 2021, Trump și-a manifestat admirația față de Putin.

Săptămâna trecută, el a sugerat că Statele Unite ar putea să nu mai protejeze aliații din

care nu cheltuiesc suficient pentru apărare împotriva unei potențiale invazii ruse.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/donald-trump-mesaj-ciudat.html

Ultimă oră

Același autor