11.9 C
Alba Iulia
19 mai, 2024

Frank Turner doboară recordul mondial pentru cele mai multe concerte susţinute în 24 de ore

Frank Turner a doborât recordul mondial pentru cele mai multe concerte susţinute în 24 de ore, cu 15 concerte în 15 oraşe diferite.

Isprava a început în Jacaranda Baltic din Liverpool, sâmbătă (4 mai), la ora 12.30, iar Turner a străbătut toată ţara, înainte de a încheia misiunea la The Brook din Southampton, duminică (5 mai), la prânz.

Regulile pentru tentativa de record mondial au fost stabilite de MVT, care a precizat că fiecare set trebuie să dureze cel puţin 15 minute, fără locuri repetate şi cu un minim de 25 de spectatori la fiecare spectacol.

La începutul „călătoriei”, Turner a postat o imagine cu el însuşi ţinând o coală albă pe care scria „Before”, scriind: „Începem, prieteni. 15 spectacole, 15 oraşe, 24 de ore. Aceasta este o idee teribilă. Mulţumesc localurilor, echipei mele, magazinelor de discuri şi musicvenuetrust – hai să facem asta”.

Ulterior, a fost urmată de o postare din ultima etapă a încercării, cu un afiş pe care scria „After”.

„Mândru. Obosit. Recunoscător. Trăiască muzica independentă”, a scris el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/life-entertaiment/frank-turner-doboara-recordul-mondial-pentru-cele-mai-multe-concerte-sustinute-in-24-de-ore-22368883

Ultimă oră

Același autor