13.8 C
Alba Iulia
8 mai, 2024

Lux și extravaganță la petrecerea Victoriei Bekham. Reuniunea Spice Girls

Sursa foto: Hepta

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani, marcați de o petrecere de pomină.

La eveniment au participat peste 100 de invitați însă cadoul serii a fost reuniunea trupei Spice Girls. La finalul petrecerii, David Beckham și-a căra soția în spate până la mașină.

Membrele trupei au apărut într-un filmuleț de la petrecere, filmat de chiar soțul fostei Posh Spice. Acesta a devenit viral pe rețelelel sociale, adunând peste un milion de aprecieri pe Instagram.

David Beckham a purtat un costum clasic – sacou, cămaşă albă şi papion negru – iar Victoria a ales o rochie verde, semitransaprentă.

Seara s-a terminat cu David Beckham ducându-și soția în spate până la maşina de lux care urma să-i ducă acasă. Creatoarea de modă şi-a rupt piciorul în urmă cu 2 luni, chiar de ziua îndrăgostiţilor.

Înainte de sărbătorirea zilei sale de naștere, Victoria a postat pe Instagram că se simte „incredibil de binecuvântată că a atins această piatră de hotar” și a adăugat că este recunoscătoare pentru „dragostea necondiționată și sprijinul” lui David.

Trupa a realizat un turneu în 2019 dar Victoria a refuzat să participe. Ea i-a spus atunci prezentatoarei americane de televiziune Ellen DeGeneres că „pur și simplu nu i s-a părut că este cel mai potrivit lucru de făcut”, dar a adăugat „Voi fi întotdeauna Posh Spice”.

Cântărețul Marc Anthony, nașul fiului Victoriei și al lui David, Cruz, și actrița Eva Longoria – nașa fiicei lor Harper – au participat la petrecere. Alte celebrități aflate la ziua de naștere a Victoriei au fost Tom Cruise și Salma Hayek, precum și Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham și Gordon Ramsay, conform Sky News, citat de

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/monden/lux-extravaganta-petrecere-victoria-beckham-reuniune-spice-girls-962889.html

Ultimă oră

Același autor