11.9 C
Alba Iulia
19 mai, 2024

O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe. Șoferul a murit pe loc

O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit sâmbătă de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington. Șoferul a murit în urma incidentului, relatează AFP.

„Chiar înainte de ora 22:30, un vehicul care circula cu viteză mare s-a ciocnit de una din porţile perimetrului de securitate din jurul Casei Albe”, a anunțat Secret Service pe contul său de pe X.

Membrii serviciilor de securitate prezenţi la faţa locului au încercat imediat să-l salveze pe şofer, dar acesta „decedase deja”, potrivit postării, relatează Agerpres.

O anchetă este în curs, dar Anthony Gugielmi, purtător de cuvânt al Secret Service, responsabil de securitatea Casei Albe, a precizat că nu a existat „nicio ameninţare şi nici implicaţii pentru securitatea publică”.

În ianuarie, şoferul unei maşini a fost arestat pentru lovise şi el un gard din perimetrul de securitate.

În ultimii ani, Casa Albă a făcut obiectul mai multor tentative de intruziune, destul de îngrijorătoare pentru ca serviciile de securitate să decidă în 2020 să construiască o nouă barieră, mai înaltă şi dintr-un metal mai rezistent, în jurul perimetrului reşedinţei prezidenţiale.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/o-masina-s-a-izbit-de-gardul-casei-albe-soferul-a-murit-pe-loc-2783349

Ultimă oră

Același autor