20.2 C
Alba Iulia
8 mai, 2024

Persoană carbonizată în urma unui accident rutier, în județul Alba

Publicat la 17 februarie 2024, 20:16

Bolidul unui cunoscut om de afaceri din Constanța, distrus într-un incendiu. Sursă foto: Dreamstime

Sâmbătă, o persoană a decedat într-un tragic accident, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod și a luat foc, pe DJ 107B, între localitățile Cergău Mare și Tău, din județul Alba.

Persoană carbonizată în urma unui accident rutier, în județul Alba. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Garda de intervenție Blaj a intervenit sâmbătă pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism, în urma unui accident petrecut între localitățile Cergău Mare și Tău.

Cum s-a produs evenimentul tragic din județul Alba?

grav de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază pe un drum din județul Alba, când șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a ciocnit puternic de un cap de pod și a luat foc. Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 107B, între localitățile Cergău și Roșia de Secaș, unde vehiculul a derapat, a lovit violent capul de pod și ulterior a izbucnit în flăcări.

Ce anunță autoritățile din Alba

„La sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism. Din nefericire, din autoturism a fost extrasă o victimă, carbonizată”, a transmis purtătorul de cuvânt al

, Alex Crişan.

Pompierii militari au reușit să stingă incendiul. Conform informațiilor furnizate de Poliție, mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar ulterior a luat foc. Circulația rutieră este blocată pe DJ 107B, între localitățile Cergău și Roșia de Secaș.

O persoană a fost găsită carbonizată și în Târgu Mureș

la fel de tragică precum cea din județul Alba s-a produs și în Târgu Mureș.

În data de 17 februarie, un incendiu de proporții a izbucnit într-un apartament din Târgu Mureș. Fumul s-a răspândit în zonă, însă nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Incendiul a avut loc într-un imobil din Târgu Mureș.

Pentru gestionarea situației, au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțimi, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și două ambulanțe SMURD, inclusiv una echipată cu medic din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/persoana-carbonizata-accident-rutier-alba.html

Ultimă oră

Același autor