13.8 C
Alba Iulia
14 mai, 2024

Specie extrem de RARĂ, surprinsă în România. Mulți au crezut că este un mutant

Fotografie cu caracter ilustrativ

Publicat: 28/04/2024, 15:53

Omul cunoaște o mică parte din natura înconjurătoare, motiv pentru care întotdeauna există lucruri care ne surprind. Este și cazul unei creaturi surprinse pe teritoriul României, care i-a făcut pe mulți să se întrebe ce este de fapt.

Pentru că nu au mai văzut până acum o astfel de ființă, mulți au crezut chiar că ar fi vorba despre o mutație genetică.

Recent, pe teritoriul țării noastre, a fost observată apariția unei păsări spectaculoase. Este un exemplar atât de rar, încât nimeni nu l-a mai întâlnit până acum. Din acest motiv, mulți au presupus că ar putea fi o mutație genetică, conform Fanatik.

La începutul lunii aprilie a acestui an, rândunica roșcată a putut fi observată în diverse zone ale țării. Norocoșii au avut privilegiul să admire acest exemplar rar și special în locuri precum Giurgiu, Ialomița, București și Alba.

Rândunica roșcată este ușor de identificat, mai ales datorită penajului său distinctiv. Gâtul și abdomenul acestei păsări au o nuanță roșie, cu mici dungi negre. La fel ca și alte specii de rândunică, coada sa este lungă și bifurcată.

Rândunica roșcată sosește în țara noastră în luna aprilie și pleacă la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, migrează către țările calde și poate fi întâlnită pe un teritoriu vast, inclusiv în Mongolia, în sud-estul Siberiei și chiar în Japonia.

Sursa foto main: Shutterstock

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

28 Apr, 16:14

Actualitate –

28 Apr, 15:45

28 Apr, 15:37

Ultima oră

Social –

28 Apr, 14:09

28 Apr, 13:00

28 Apr, 12:35

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/specie-extrem-de-rara-surprinsa-in-romania-multi-au-crezut-ca-este-un-mutant-20196716

Ultimă oră

Același autor