12.4 C
Alba Iulia
29 aprilie, 2024

Donald Trump, luat la țintă de Joe Biden: „Un candidat este prea bătrân şi INCAPABIL MENTAL pentru a fi preşedinte. Celălalt sunt eu”

Publicat: 17/03/2024, 15:13

Președintele american Joe Biden l-a luat la țintă pe Donald Trump în timpul unui discurs ținut cu ocazia dineului Gridiron Club – cea mai veche și printre cele mai prestigioase organizații jurnalistice -, desfășurat la Washington, prin tradiție, încă din 1880.

– a obţinut, de curând, nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Actualul președinte al SUA se va „lupta” cu Donald Trump, în vârstă de 77 de ani, în luna noiembrie, pentru un nopu mandat la Casa Albă.

Firește, ca în orice campanie electorală, candidații încearcă să-i atragă pe alegători, să-şi sporească șansele pentru un nou mandat, iar Biden dorește să atenueze îngrijorările potrivit cărora prea bătrân pentru a candida din nou.

„Un candidat este prea bătrân şi incapabil mental pentru a fi preşedinte. Celălalt sunt eu” ,

, sâmbătă, potrivit Reuters.

Biden a ținut discursul în faţa a peste 650 de invitaţi, printre care s-au aflat premierul irlandez Leo Varadkar, fondatorul Amazon şi proprietarul Washington Post, Jeff Bezos (a cumpărat publicația în anul 2013, pentru 250 milioane de dolari), şi CEO-ul TikTok, Shou Zi Chew, platformă care ar putea fi interzisă în SUA.

În urma acestei declarații ironice făcute de Joe Biden, echipa de campanie a lui Donald Trump nu a făcut, încă, niciun comentariu.

Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc în data de 5 noiembrie 2024

Președintele SUA, Joe Biden, a afirmat, la începutul acestei săptămâni, că intenționează să acționeze pentru reducerea costurilor suportate de familiile americane.

Biden a prezentat, în perspectiva scrutinului prezidențial din luna noiembrie, planurile de diminuare a deficitului bugetar.

”Așa cum am spus în discursul despre Starea Națiunii, fac tot ce pot pentru a reduce costurile serviciilor medicale, astfel încât oamenii să fie liniștiți” , a afirmat Biden.

„Oamenii au vorbit mulți ani despre aceste lucruri, iar noi le-am realizat, am oferit programului Medicare puterea de a negocia prețuri mai mici pentru medicamente. La fel cum Biroul pentru Afacerile Veteranilor a reușit în cazul veteranilor de mult timp. Nu este vorba doar despre economisirea fondurilor pentru vârstnici, este vorba despre economisirea banilor pentru toți plătitorii de taxe. Este vorba despre reducerea deficitului, cum am și făcut până acum, am redus deficitul federal de-a lungul timpului cu 160 de miliarde de dolari. Sunt 160 de miliarde de dolari pe care Medicare nu mai trebuie să îi achite. Plătesc un preț rezonabil pentru medicamente, nu prețurile exorbitante care erau suportate anterior” , a mai precizat președintele SUA. (

Foto – Profimedia Images

Citește și :

S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare.

Activitatea jurnalistică

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

HOROSCOP –

17 Mar, 15:00

Altceva Podcast –

17 Mar, 14:48

Emisiuni –

17 Mar, 14:47

Ultima oră

Știri politice –

17 Mar, 14:34

justitie –

17 Mar, 14:14

17 Mar, 13:37

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/donald-trump-luat-la-tinta-de-joe-biden-un-candidat-este-prea-batran-si-incapabil-mental-pentru-a-fi-presedinte-celalalt-sunt-eu-20168093

Ultimă oră

Același autor