9.5 C
Alba Iulia
29 aprilie, 2024

Victor Negrescu duce duce Europa în ALBA / „Din Alba până la Bruxelles, ne luptăm pentru un trai mai bun pentru cetățeni”

Publicat: 18/03/2024, 13:25

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu este reprezentantul județului Alba în Parlamentul European. A dus constant Europa în Alba și a „reprezentat și reprezint cu mândrie Alba în Europa”.

Pentru mine, destinul european al României este strâns legat de Alba. Cu tinerii și seniorii săi, cu antreprenorii și oamenii cu inițiativă din întreaga comunitate, Alba are potențialul de a deveni un model pentru comunitățile din Europa, transmite Victor Negrescu.

Eurodeputatul prezintă un

sa în Legislativul de la Bruxelles, în folosul județului pe care îl reprezintă. A avut 10 luări de cuvânt privind sprijinul european pentru creatorii de conținut cultural din România și Alba, sprijinul european pentru județul Alba în urma inundațiilor și sprijinul european suplimentar pentru antreprenorii din Blaj și Ocna Mureș.

De asemenea, a avut două interpelări privind măsuri ale Comisiei Europene pentru gestionarea potențialelor nereguli

tehnice la implementarea proiectului autostrăzii Sebeș-Turda și operaționalizarea Centrului de gestionare a deșeurilor de la Galda de Jos, Alba.

Așa cum, la Alba, simbolul Cetății a protejat idealul României Mari, acum trebuie să protejăm lucrurile bune aduse de coeziunea europeană. Așa cum la Alba am pus bazele statului român modern, acum trebuie să punem umărul la treabă și să relansăm proiectul european pe noi baze, care să asigure un trai mai bun pentru toți cetățenii europeni.

Negrescu avertizează că, într-un moment în care Europa este în pericol, ar fi o greșeală „să aruncăm cu pietre în Uniunea Europeană”.

Pe 9 iunie 2024 vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, într-un moment în care Europa este în pericol. Ar fi cea mai mare greșeală să aruncăm cu pietre în Uniunea Europeană, în loc să ne implicăm și să contribuim la dezvoltarea capacității sale de a ne asigura în continuare pace și bunăstare.

Sursa: raport Victor Negrescu

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Mar, 14:38

Comunicate de presă –

18 Mar, 14:23

18 Mar, 14:16

Ultima oră

Știri –

18 Mar, 14:11

Actualitate –

18 Mar, 13:58

18 Mar, 13:54

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/victor-negrescu-duce-duce-europa-in-alba-din-alba-pana-la-bruxelles-ne-luptam-pentru-un-trai-mai-bun-pentru-cetateni-20168443

Ultimă oră

Același autor